The symbol’s way

EEN TRANSFORMERENDE
INNERLIJKE REIS

The Symbol’s Way 

Powered by Coming Into Your Own
Personal Leadership Development Programs for Women.

Bevrijd jouw potentieel met de kracht en wijsheid van vier archetypen!

  • Loop je vast in werk en/of relatie?
  • Heb je het gevoel dat je ‘iets’ essentieels mist?
  • Ben je toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven?
  • Vraagt je gezondheid om aandacht?
  • Heb je moeite om grenzen aan te geven en voor jezelf te kiezen?
  • Wil je vanuit je hart leven en magie in je leven ervaren?
  • Wil je ontdekken wat jouw gift aan de wereld is?

Herken jij jezelf in één of meer van de bovenstaande vragen? Dan is een Symbol’s Way sessie voor jou!


Wat is een Symbol’s way sessie?

Het is een krachtige methode om met gebruik van symbolen inzicht te krijgen in je proces: waar je staat, wat je blokkeert en waar je naartoe wilt. Het helpt te reflecteren op je huidige levenssituatie en geeft inzicht in het potentieel dat geleefd wil worden. The Symbol’s Way is bij uitstek geschikt als je een nieuwe richting wilt inslaan in werk of relatie, als je gezondheid vraagt om aandacht, of als je belemmerende patronen wilt bevrijden zodat je voluit kunt leven.

Het proces
In twee uur tijd breng ik je, met behulp van de door jou ingebrachte symbolen, in contact met het diepere weten in jezelf op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je laat oude zielscontacten en blokkades los en maakt de weg vrij om jouw potentie de wereld in te brengen. Jouw energie gaat weer volop stromen. Fully alive!
De sessie geeft je praktische handvatten voor de komende periode waardoor je heel concreet de juiste stappen kunt zetten op jouw unieke levenspad.

Praktische informatie

Voor wie?
De Symbol’s Way is er voor vrouwen en mannen die door een periode van transitie gaan en die, in lijn met hun zielsmissie, een krachtige stap willen maken.

Coming Into Your Own
The Symbol’s Way is onderdeel van Coming Into Your Own. Het internationaal leiderschapsprogramma voor vrouwen in transitie. Sinds 2012 ben ik mede facilitator van CIYO en geef ik leiderschapsretraites en programma’s in Nederland. The Symbol’s Way is ontwikkeld door Barbara Cecil van The Ashland Institute.

Wil je ook volgende stap zetten op het pad van je hart? Ben je klaar voor verandering? Meld je dan nu aan voor een sessie. Spread your wings and fly!

Wat zij zeggen

Chloe Monteiro de Jesus,
Shiatsu Therapeut & co-founder van De Meditatietuin
www.headhearthara.eu

“Wat een ontzettend verhelderende sessie! Ik voelde de ruimte om met al het geduld naar mezelf te luisteren door de zorgvuldige aandacht die Daniëlle naar haar sessies brengt. Daarnaast maakte de heldere aanwezigheid en bewustzijn mij ook heel wakker om daadkrachtig nieuwe keuzes te kunnen maken. En dit samenspel is wat de Symbol’s Way sessie door Daniëlle in het bijzonder zo krachtig maakte voor mij. Door niet alleen het stil staan, voelen, bekijken vanuit verschillende perspectieven van mijn situatie. Maar de transformatie verder te belichamen door het in actie te brengen. Hierdoor vonden de eerste stappen van integratie van het proces al direct plaats tijdens de sessie. Ik liep de sessie uit met het belichaamde gevoel van de kracht waar ik naar verlangde én een heldere richting ‘hoe verder’ na de sessie. Dit maakt het geen eenmalige ervaring maar een transformatie in mezelf met een helder pad voor me om verder op te lopen. Wauw! Daar waar ik mij geblokkeerd voelde en wat mij heeft geremd om verder te groeien, voelt nu volledig uit de knoop gehaald. Een helder beeld blijft over met ruimte en beweging voor nieuwe inspiratie en groei.”

Helen Blom,
TRoubleshoot / Coach

“Wat een prachtige en inspirerende sessie! Alle elementen kwamen samen, niet alleen mijn vraag over mannen en de liefde is beantwoord, maar meer van mijn thema’s zijn aan bod gekomen tijdens de sessie. De Symbols Way sessie is een mooie compacte reis die inzoomt op verstrikkingen, blokkades en verlangens. Bij mij werd het heel helder wat wel en niet van mij was, en kon ik wat ik droeg van anderen terug leggen bij de ander.
Het mooiste was dat ik eindelijk kon zeggen dat ik iemand heel erg mis en is er ruimte gekomen voor het verdriet dat ik hierover draag. Danielle begeleidt deze sessie heel mooi, ze creëert een veilige omgeving en legt alles duidelijk uit. Ze voelt heel goed wat nodig is en speelt daar mooi op in. Wat ik heel fijn vind is dat ze ook alles opschrijft in een boekje dat je meeneemt, en dat er concrete en haalbare afspraken met mezelf gemaakt zijn om verder te gaan.
Lieve Danielle, dank je wel, wat een groot cadeau aan mezelf is dit 💖.”

Caroline Denijs,
Transformatie coach Tussen Hemel en Paarden
www.tussenhemelenpaarden.nl

“Wat een zegen en een geschenk om met Transformatiecoach Daniëlle Doeve een Symbols Process te doen en van haar kwaliteiten te genieten! Vragen en onduidelijkheden komen in zo’n uitgebreid onderzoek moeiteloos aan het licht. Oude patronen en belasting kan ik loslaten. Ik heb gezien wat die oude soulcontracten mij geleerd hebben; een enorme draagkracht, flexibiliteit en empathie! Daarmee mooie kwaliteiten ontwikkeld, maar wat niet meer dient geef ik nu écht terug aan het Veld. Ik verruim mijn perspectief en ga nog meer de weg van het hart, trouw aan mijzelf en mijn zielsbestemming. Ik mag weer dromen!

Dank Daniëlle voor je helderheid en de manier waarop je een heel ruime vraag met zo’n Symbols Proces tot de essentie weet te brengen!”

Amber van Vught – Eigenaar AmberMaakt
www.ambermaakt.nl

“Wat doe je met grootste plannen die rondspoken in je hoofd? Plannen waar je van droomt maar die ook consequenties en zorgen met zich meebrengen? Onder begeleiding van Danielle heb ik ‘The Symbol’s Way’ proces gedaan om meer helderheid te krijgen op de voor- en nadelen van ons plan. Met het neerleggen van zes tot tien symbolen die betrekking hebben op de vraag ontstaat er een opstelling die vanuit verschillende windrichtingen (kanten in jezelf) worden ervaren en bevraagd. Door de heldere en mooie afstemming van Daniëlle heb ik krachtige antwoorden gekregen en is er een systemisch proces in gang gezet. Het plan om samen met Michael in het voorjaar een halfjaar met een camperbus door Europa rond te reizen en onderweg de wisselende vegetatie vast te leggen met ecoprints heeft een krachtige ‘JA dat gaan we doen!’ gekregen!

Heb je ook een vraag waar je omheen draait, of ben je aan het wikken en wegen? Neem contact op met Daniëlle Doeve. Een aanrader!”

Follow your bliss and the universe will open doors for you where there were only walls.

Joseph Campbell

Meld je aan

Wil je je aanmelden? Of heb je een vraag? Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

13 + 11 =